За , спирала на L’Oreal, досега не съм срещала негативни отзиви. Светкавичният

...
За , спирала на L’Oreal, досега не съм срещала негативни отзиви. Светкавичният
Коментари Харесай

Спиралата, която впечатлява

За, спирала на L’Oreal, досега не съм срещала отрицателни мнения. Светкавичният й световен триумф се дължи на два обстоятелството: първият е, че съумява да реализира това, което всяка серпантина би трябвало да постига – покачване, извиване, издължаване и опазване във времето (до 24 часа). Другият е, че има суперудобен апликатор във форма, която не бях виждала до момента. Дизайнът е подобен, че и най-несръчните измежду нас да могат да преодолеят всички предели и да се оправят бързо и елементарно със задачата да доближат до безусловно всички мигли.

За L’Oreal дебютират нова формула, съдържаща полимери и доста богата на черни пигменти надграждаща се гладка текстура, която обгръща всяко косъмче и основава резултат на рисково извити и повдигнати мигли.



Четката има две позиции – права и наклонена. Правата позиция е за резултат на дълги и извити мигли. Нанася се по обичайния метод, както всяка една серпантина. Втората позиция е наклонената – с нея се доближават най-късите мигли и се реализира резултат на активност и при тях. Нанасянето става от външния към вътрешния ъгъл на окото. По този метод късите мигли биват подчертани, подсилени и закрепени за мястото им.

Тази дребна хитринка в дизайна има голям резултат – преходът сред двете позиции на четката е елементарен, доближават се всички мигли и не се цапат клепачите, което е още един преодолян доста постоянно срещан проблем при нанасянето на серпантина.

Контролът е цялостен, а всички търсени резултати са реализирани на професионално равнище без наличието на гримьор експерт. Цената е повече от рационална. Коя не би желала в козметичната си чантичка?



С поддръжката на L’Oreal

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР